Compania a fost fondată în 2018, de o echipă cu experiență în automatizări industriale, pentru diverse domenii, dornică să creeze un model de afaceri nou și modern, cu un portofoliu solid, care să ofere cele mai bune soluții.
O înțelegere clară a așteptărilor clienților și a standardelor industriei sunt factorii cheie pentru succesul și dezvoltarea noastră continuă.
Avem capacitatea de a oferi proiecte la cheie, cu soluții tehnice personalizate, adaptate nevoilor, resurselor și standardelor fiecărui client, incluzând instrumentație de proces, robineți, supape, echipamente de siguranță, controlere programabile, software de proces și SCADA, asistență tehnică și multe altele.

Pentru a oferi cele mai bune produse și servicii, care îndeplinesc cerințele și sporesc satisfacția clienților noștri, prin aplicarea eficientă a sistemului de management al calității, inclusiv procese pentru îmbunătățirea sistemului și asigurarea conformității, suntem certificați ISO 9001: 2015.
Încercăm să oferim tot ce este mai bun, folosind punctele noastre tari: echipă profesionistă, experiență vastă, produse și soluții variate, producători de top. Acestea ne permit să punem în aplicare diverse concepte pentru soluții inovatoare, performante, scalabile și complete, în conformitate cu cerințele specifice și nevoile clientului.

Echipa Noastră


Mihai RADU

Director General


Mihai CERNAT

Director de vânzări


Constantin DRIDEANU

Suport tehnic și vânzări


Ioana FILIP

Director economic


Cosmin URSU

Operațiuni clienți