Prin intermediul acestei declarații de confidențialitate, vă informăm în legătură cu politica noastră de confidențialitate cu privire la platformele noastre online și offline. Când completați un formular, trimiteți un e-mail sau solicitați o ofertă, prelucrăm anumite date personale. Acest lucru ne este necesar pentru a vă ajuta cât mai eficient și cât mai corect posibil. În această declarație de confidențialitate vă vom explica ce informații personale colectăm, cum sunt utilizate aceste informații și cum puteți verifica sau șterge aceste date.

Ce sunt datele personale?

Datele personale pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail, zona de interes din cadrul companiei noastre, locul de muncă, detaliile companiei, etc. Vom primi aceste informații atunci când completați un formular, începeți o discuție, trimiteți o scrisoare sau un e-mail sau conversați telefonic cu angajații noștri. Uneori, datele cu caracter personal pot fi furnizate atunci când vizitați unul dintre site-urile noastre web. De exemplu, sub forma unei adrese IP sau a unui cookie.

Datele căror persoane le prelucrăm?

Putem prelucra datele personale ale tuturor persoanelor cu care avem contact sau care vizitează site-ul nostru web. Aceste persoane sunt în principal clienți sau potențiali clienți ai instrumentație.ro. De asemenea, prelucrăm datele personale ale furnizorilor, partenerilor de afaceri și a solicitanților.

* Dacă prin intermediul organizației sau companiei dumneavoastră ne transmiteți datele personale ale angajaților, atunci prin Regulamentul General de Protecție a Datelor (GDPR) sunteți răspunzători de informarea acestora. Puteți transmite această declarație de confidențialitate în scopul informării angajaților dumneavoastră cu privire la modul în instrumentație.ro prelucrează datele personale,.

Scopul utilizării datelor personale?

Instrumentație.ro utilizează datele personale pentru operațiuni de afaceri reale și eficiente. În principal, în contextul desfășurării următoarelor activități:

Folosim datele personale pentru a vă putea oferi informații adecvate, după ce ați indicat că doriți să acest lucru. Spre exemplu, cotații de preț sau broșuri.

Departamentul nostru financiar utilizează datele personale pentru a vă putea prelucra plățile cât mai corect posibil.

Folosim datele personale pentru analize interne.

Prelucrăm datele personale pentru a desfășura activități de marketing ale relațiilor noastre de afaceri potențiale sau existente. De exemplu, adresa dumneavoastră de e-mail și detalii privind accesarea paginilor noastre web. Pe baza acestor date, ne putem adapta activitățile nevoilor dumneavoastră.

  • Folosim datele personale pentru a vă contacta telefonic, dacă acest lucru este necesar pentru a vă oferi serviciile.
  • Folosim datele personale pentru a vă informa despre modificările aduse serviciilor sau produselor noastre.
  • Folosim date cu caracter personal pentru a vă oferi bunuri și servicii, dacă este necesar.
  • Folosim datele personale pentru a respecta obligațiile legale.

Prelucrarea datelor personale

Normele privind protejarea datelor cu caracter personal sunt stabilite în Regulamentul General privind Protecția Datelor. Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANS PDCP) se asigură că această lege este respectată.

În scopul prelucrării datelor cu caracter personal, acestea pot fi transmise partenerilor noștri și producătorilor de echipamente, listați pe site-ul nostru web și pentru care suntem reprezentanți oficiali.

Cât timp păstrăm datele cu caracter personal?

Instrumentație.ro nu păstrează datele cu caracter personal mai mult decât este strict necesar pentru atingerea scopurilor pentru care datele sunt colectate.

Vizualizați, corectați sau ștergeți datele

Aveți dreptul să vizualizați, să corectați sau să ștergeți datele cu caracter personal. Puteți trimite o solicitare de acces, corectare sau ștergere a datelor la adresa de e-mail: office@instrumentație.ro. Pentru a ne asigura că solicitarea a fost făcută de dumneavoastră, vă rugăm ca odată cu cererea să trimiteți o copie a unui document de identitate. Totodată vă rugăm să blurați fotografia documentului de identitate, numărul acestuia și codul numeric personal (CNP). Acestea sunt necesare pentru a vă putea proteja confidențialitatea. Instrumentație.ro va răspunde la solicitarea dumneavoastră cât mai curând posibil.

Cum acționăm în caz de fraudă și abuz?

În caz de fraudă sau abuz, instrumentație.ro poate transmite datele personale poliției și autorităților judiciare sau angajaților instrumentație.ro care sunt responsabili de siguranța și de aplicarea normelor companiei.

Protecția

În cadrul instrumentație.ro datele personale sunt pe mâini bune. Luăm în serios protecția datelor dumneavoastră și luăm măsurile adecvate pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare, pierderea, accesul neautorizat, dezvăluirea nedorită și modificările neautorizate. În cazul în care, considerați că datele dumneavoastră nu sunt securizate în mod corespunzător sau dacă aveți semne de abuz, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@instrumentație.ro.

În scopul unei mai bune înțelegeri a informațiilor transmise, instrumentație.ro își rezervă dreptul de a modifica în mod regulat această declarație de confidențialitate.

Ultima actualizare: 1 mai 2019