INOR Goes Wireless

ICON-BT & INOR Connect – Ultimă generație
Configurarea și monitorizarea wireless a traductoarelor de temperatură. Conectați-vă smartphone-ul/tableta cu traductorul prin intermediul NFC® sau Bluetooth® și configurați-l cu ajutorul noii aplicații de la INOR: INOR Connect. Datorită aplicației wireless, traductorul de temperatură rămâne instalat în proces.

Utilizând interfața intuitivă și ușor de utilizat a aplicației, munca devine o placere. INOR Connect vă oferă aceleași capabilități ca și programul software ConSoft, dar utilizând o interfață și mai prietenoasă.
Configurarea unui traductor nu a fost niciodată mai ușoară și mai comodă.
ICON-BT, INOR Connect și IPAQ C/R530
Configurati traductorul utilizand aplicatia: INOR Connect

In plus fata de interfata prietenoasa, INOR Connect ofera de asemenea actualizari automate. Astfel, veti utiliza intotdeauna ultima versiune a aplicatiei.

In cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare, link-uri rapide au fost incluse in pagina fiecarui produs.

Configuratie si monitorizare remote prin Bluetooth®

Cu ajutorul ICON-BT puteti configura si monitoriza traductorul, cat inca este montat in proces. Pur si simplu conectati ICON-BT la conectorul USB a traductorului si conectati-va cu telefonul smartphone. Datorita capabilitatilor oferite de Bluetooth, va puteti conecta cu traductorul de la distanta.
Copiati si economisiti timp!

Marele beneficiu al NFC® este comunicatia fluenta si rapida intre traductor si smartphone fara cabluri. INOR beneficiaza de avantajul crearii unei noi functii care face posibila copierea unei configuratii la cat de multe traductoare doriti in doar cateva secunde si fara a mai face alte modificari.

Instrumentul ideal pentru service
si mentenanta

Conceptul wireless este o unealta geniala pentru oamenii ce efectueaza activitati de service si mentenanta deoarece ofera verificarea rapida a bunei functionari a sistemului dumneavoastra. Monitorizarea si diagnosticarea live a aplicatiei INOR Connect permite urmarirea temperaturii procesului in timp real.

Cu ajutorul aplicatiei puteti de asemenea vizualiza temperatura ambianta si tensiunea la care a fost supus traductorul. Aceasta va permite sa detectati varfurile care ar putea
afecta controlul procesului.

Monitorizati si configurati traductorul in cele mai greu acesibile locuri.